Online Diet Consultations by Samia Khoury Diet Clinic

Hi Everybody !!!

I am happy to be your dietitian, helping you get rid of your excess weight, alleviating diabetes problems, putting your blood exams
under control, and helping you work on the mental side of dieting

ONLINE DIET CONSULTATIONS AVAILABLE:

I provide my services at my clinic in Beirut, Lebanon or online in 5 different languages: English, Arabic, French, Portuguese & Spanish.
So whether you live in Lebanon or abroad, contact me at samia.khoury@gmail.com to know how to set up a session.

I can help you achieve all your health and weight loss goals now! Check some success stories here and get motivated to start a diet with me whenever you like, wherever you live!

Samia Khoury Dietitian

Thursday, September 8, 2011

Hey guys!

If you are not very busy now turn on your radio on 102.5 fm lebnen el 7or I will be talking about diet and healthy lifestyle! Hope you can hear me! And if you live abroad you can hear me thru their website live! Hope you enjoy! (the interview is in arabic!)

Samia Khoury Dietitian
00961 3 48 31 86
http://www.samiakhoury.com/

1 comment:

  1. Gần đây nhiều chị em phát sốt với món thạch rau câu 3D đẹp với nhiều biến tấu lạ mắt hấp dẫn. Tạo nên món râu câu không còn là món ăn thường ngày nữa mà thành loại rau câu nghệ thuật ai cũng thích thú. Cách làm rau câu 3d không quá khó khăn, chỉ cần cẩn thận và tỉ mỉ. Hôm nay chúng tôi giới thiệu tới các bạn cach lam thach rau cau 3d đơn giản nhanh chóng ngay tại nhà. Với phương pháp đơn giản chỉ cần tạo nền rau câu đã đông sẵn và tiến hành dùng dụng cụ để tạo hình. Ngoài món rau câu 3d bạn cũng có thể làm được nhiều loại rau câu với những hương vị khác nhau có thể xem cách làm thạch rau câu ngon tại web site bep247.info. Hương dẫn các bạn những bước cần thiết để làm nên món rau câu như là cách làm rau câu dừa ngon đơn giản thơm ngon tại nhà. Chúng tôi hy vọng với hưỡng dẫn các bạn có thể tự tay làm cho mình và gia đình món rau câu thơm ngon mát lạnh. Ngoài ra món bánh rau câu nghệ thuật 3D bạn có thể thay thế các loại bánh trong bữa tiệt như sinh nhật, thôi nôi...sẽ khiến bữa tiệt của bạn trở nên độc đáo và hấp dân.Chúc các bạn thàn công!

    ReplyDelete