Online Diet Consultations by Samia Khoury Diet Clinic

Hi Everybody !!!

I am happy to be your dietitian, helping you get rid of your excess weight, alleviating diabetes problems, putting your blood exams
under control, and helping you work on the mental side of dieting

ONLINE DIET CONSULTATIONS AVAILABLE:

I provide my services at my clinic in Beirut, Lebanon or online in 5 different languages: English, Arabic, French, Portuguese & Spanish.
So whether you live in Lebanon or abroad, contact me at samia.khoury@gmail.com to know how to set up a session.

I can help you achieve all your health and weight loss goals now! Check some success stories here and get motivated to start a diet with me whenever you like, wherever you live!

Samia Khoury Dietitian

Saturday, April 14, 2012

Try this Chlorophyll Juice to Refresh your Health!

Hey guys!

So today just want to share with you a GREEN juice to start up your day with HEALTH! It doesn't sound very delicious but it's super healthy as it oxigenizes, cleans and brings life to your arteries! Those arteries filled with fast foods and fried foods and sweets, something has got to do the balance! ;) So it's:

250 ml orange juice
1 tablespoon parsley
1 tablespoon of mint
1 tablespoon of rocca
1 table spoon of soy milk
2 cubes of ice
1/2 teaspoon honey

Mix all in the blender and serve! Sahtein! Bon appetit!

Samia Khoury Dietitian

I am waiting for you to help you lose weight or consult you on health issues at my clinic in Lebanon or over the web wherever you live! Just contact me at 00 961 3 48 31 86 or via email to take an appointment live or online.

Email:
samia.khoury@gmail.com

Please LIKE my Facebook Page: Samia Khoury Diet Clinic
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Samia-Khoury-Diet-Clinic/245139520495

Twitter: @samiakdietitian

1 comment:

  1. Hiện tại trong các văn phòng làm việc của các công ty văn phòng doanh nghiệp luôn sử dụng cách thiết kế văn phòng theo xu hướng không gian hài hòa giữa thiên nhiên cho nên việc lựa chọn những mẫu bàn làm việc giá rẻ tphcm sao cho phù hợp với không gian văn phòng làm việc của văn phòng. Cùng chúng tôi điểm qua những xu hướng thiết kế văn phòng theo tiêu chuẩn phong thủy:
    1.Không gian mở và mang tính tương tác Những không gian được thiết kế cho cá nhân đã được thay bằng những không gian mở thông thoáng. Các khu vực có thiết kế mở sẽ được bố trí với không gian rộng hơn trong khi đó những không gian nhỏ hẹp sẽ dành cho những công năng phòng cần cho sự bảo mật như phòng họp, phòng lưu trữ dữ liệu,… nên các loại bàn văn phòng giá rẻ nên được thiết kế và bài trí sao cho hợp lí không chiếm quá nhiều diện tích của văn phòng làm việc.
    2. Nhờ vào sự phát triển của công nghệ các thiết bị thông minh như điện thoại cảm ứng, máy tính bảng, notebook,… giúp cho công việc của nhân viên không còn bị cố định vào một vị trí. Một thiết kế văn phòng linh động sẽ có những cách bài trí bàn ghế phù hợp để nhân viên có thể làm việc ở bất kì vị trí nào mà họ cảm thấy thuận tiện.
    Trên đây là 2 xu hướng chủ yếu của việc thiết kế văn phòng làm việc cho nên khi lựa chọn nhũng sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, tủ ghế văn phòng cần cân nhắc chọn đúng mẫu sản phẩm đúng mục đích nhu cầu sử dụng.

    ReplyDelete